За нас
Голяма част от хората свързват Шумен с Мадарския конник. Сега ние обаче, искаме да привлечем Вашето внимание към село Кюлевча намиращо се само на три километра от световноизвестния паметник. Сгушено под Мадарските скали, селото и днес е запазило своят неподправен български дух. Кристално чистият въздух и вода, и енергия излъчвана от от скалите го правят привлекателно място за посещение.
Усещайки магията на това неподправено село "Георгиев турс" ООД още в началото на 1992 година приема първите малки групи туристи в чифлик Елена, и така докато стигнем до днес. Това е дълго и кратко време. Дълго като години изразени в дни, кратко защото всички сме създавали, градили с любов и мисъл, за да запомнят туристите денят, в който са ни били на гости.
Предлагаме Ви това, което Ви липсва в забързания динамичен живот в града - тишината, докосване до природата, спокойствието на селския живот, вкусни гозби по стари български рецепти, квалитетни питиета и ракии.
Тишината и спокойствието ще допринесат с Вашия здравословен сън и отмора.
От чардака се открива приказна панорама към Мадарските скали. От селото има екопътека, по която ще се насладите на природата до Мадарските скали или да се заредите с енергията излъчвана от тях - "Мадарския конник" е 4-ия енергиен източник.